Ви є тут

Баланс попиту і пропозиції

16.09
16.09.2019
Автор:
Модератор

Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.09.2019.

09.09
09.09.2019
Автор:
Модератор

ЕДК, взявши до уваги оперативну інформацію про обсяги збирання врожаю ранніх зернових культур та, ураховувавши сприятливі погодні умови, які склалися наприкінці літа для вирощування кукурудзи, покращив оцінку валового збору зернових культур у 2019/2020 МР на 1 млн. тонн − до 73 млн. тонн, що на 4% більше порівняно з минулим сезоном. У розрізі основних зернових культур оцінка цьогорічного врожаю виглядає так: пшениця – 28,0 млн. тонн (24,6 млн. тонн у сезоні 2018/2019), ячмінь – 8,9 млн. тонн (7,3 млн. тонн), кукурудза – 34,0 млн. тонн (35,8 млн. тонн).

16.08
16.08.2019
Автор:
Модератор

Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.08.2019.

12.08
12.08.2019
Автор:
Модератор

Поточний 2019/2020 маркетинговий рік має достатньо підстав запам’ятатися черговими рекордами на зерновому ринку.

17.07
17.07.2019
Автор:
Модератор

Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.07.2019.

10.06
10.06.2019
Автор:
Модератор

Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.06.2019.

13.05
13.05.2019
Автор:
Модератор

Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.05.2019.

22.04
22.04.2019
Автор:
Модератор

За оцінками Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) у 2018 році світовий видобуток водних живих ресурсів зріс на 2,1% до 178,8 млн. тонн. Також збільшився на 0,3 кг і середньорічний показник світового споживання риби і рибопродуктів та склав 20,7 кг на особу на рік, з яких 9,3 кг забезпечувалося за рахунок традиційного промислового рибальства, а 11,4 кг — за рахунок розвитку аквакультури.

12.04
12.04.2019
Автор:
Модератор

Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.04.2019.

18.03
18.03.2019
Автор:
Модератор

Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.03.2019.