Економічний дискусійний клуб надає оцінку балансів попиту і пропозиції цукру, молока і молокопродуктів, м’яса і м'ясопродуктів станом на 1 жовтня 2020 року.
Ви є тут
баланс продовольчих ресурсів
Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції картоплі та цукру станом на 01.12.2019.
Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.09.2019.
ЕДК, взявши до уваги оперативну інформацію про обсяги збирання врожаю ранніх зернових культур та, ураховувавши сприятливі погодні умови, які склалися наприкінці літа для вирощування кукурудзи, покращив оцінку валового збору зернових культур у 2019/2020 МР на 1 млн. тонн − до 73 млн. тонн, що на 4% більше порівняно з минулим сезоном. У розрізі основних зернових культур оцінка цьогорічного врожаю виглядає так: пшениця – 28,0 млн. тонн (24,6 млн. тонн у сезоні 2018/2019), ячмінь – 8,9 млн. тонн (7,3 млн. тонн), кукурудза – 34,0 млн. тонн (35,8 млн. тонн).
Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.08.2019.
Поточний 2019/2020 маркетинговий рік має достатньо підстав запам’ятатися черговими рекордами на зерновому ринку.
Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.07.2019.
Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.06.2019.
Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.05.2019.
Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.04.2019.