Ви є тут

Індекс популярних українських страв

15.06
15.06.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у травні 2018 року приготування популярних українських страв коштувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 99,92 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 25,23 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20 – 25 штук) – 22,59 гривні;

вареників (з розрахунку 35 – 40 штук):

  •  з сиром – 70,98 гривні;
  •  з капустою – 31,53 гривні.
25.05
25.05.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у квітні 2018 року приготування популярних українських страв вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 99,13 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 24,31 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20–25 штук) – 23,40 гривні;

вареників (з розрахунку 35–40 штук):

  •  з сиром – 72,05 гривні;
  •  з капустою – 28,01 гривні.
17.04
17.04.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у березні 2018 року приготування популярних українських страв вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 96,28 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 22,98 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20 – 25 штук) – 23,14 гривні;

вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

  •  з сиром – 72,33 гривні;
  •  з капустою – 25,96 гривні.
16.03
16.03.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у лютому 2018 року приготування популярних українських страв вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 92,11 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 19,87 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20– 25 штук) – 22,37 гривні;

вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

  •  з сиром – 71,86 гривні;
  •  з капустою – 23,69 гривні.
15.02
15.02.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у січні 2018 року приготування популярних українських страв  вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 89,03 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 18,75 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20– 25 штук) – 21,92 гривні;

вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

  •  з сиром – 71,30 гривні;
  •  з капустою – 22,53 гривні.
05.01
05.01.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у грудні 2017 року приготування популярних українських страв вартувало:

  • борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

 з м’ясом – 86,91 гривні;

 без м’яса (пісного) – 17,52 гривні;

  • дерунів із сметаною (з розрахунку 20– 25 штук) – 20,92 гривні;
  • вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

 з сиром – 76,07 гривні;

 з капустою – 21,56 гривні.

05.12
05.12.2017
Автор:
Модератор

У листопаді порівняно з попереднім місяцем вартість приготування популярних українських страв суттєвих змін не зазнала.

02.11
02.11.2017
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у жовтні 2017 року вартість приготування популярних українських страв становила:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

 з м’ясом – 83,87 гривні;

 без м’яса (пісного) – 16,78 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20– 25 штук) – 19,78 гривні;

вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

 з сиром – 73,30 гривні;

 з капустою – 21,03 гривні.

04.10
04.10.2017
Автор:
Модератор

На сайті ЕДК запроваджується нова постійно діюча рубрика «Індекс популярних українських страв». Поряд із індексом борщу тут можливо буде ознайомитися із щомісячною динамікою вартості вареників (з сиром та капустою) та дерунів зі сметаною.