Ви є тут

Індекс популярних українських страв

18.06
18.06.2019
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК[1], у травні 2019 року приготування популярних українських страв вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 118,82 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 41,59 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20 – 25 штук) – 31,87 гривні;

вареників (з розрахунку 35 – 40 штук):

  •  з сиром – 77,20 гривні;
  •  з капустою – 53,73 гривні.
16.05
16.05.2019
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у квітні 2019 року приготування популярних українських страв вартувало:

борщу (каструля  об’ємом 3,5 − 4 літра):

 з м’ясом – 112,96 гривні;

 без м’яса (пісного) – 35,86 гривні; 

дерунів із сметаною (з розрахунку 20 – 25 штук) – 28,85 гривні; 

вареників (з розрахунку 35 – 40 штук):

 з сиром  – 78,59 гривні;

 з капустою – 52,23 гривні.

16.04
16.04.2019
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у березні 2019 року приготування популярних українських страв вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

 з м’ясом – 107,64 гривні;

 без м’яса (пісного) – 31,11 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20–25 штук) – 27,52 гривні;

вареників (з розрахунку 35–40 штук):

 з сиром – 78,18 гривні;

 з капустою – 41,82 гривні.

14.03
14.03.2019
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у лютому 2019 року приготування популярних українських страв вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 106,55 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 29,54 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20–25 штук) – 27,90 гривні;

вареників (з розрахунку 35–40 штук):

  •  з сиром – 78,04 гривні;
  •  з капустою – 37,09 гривні.
14.02
14.02.2019
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у січні 2019 року приготування популярних українських страв вартувало:

  • борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

 з м’ясом – 105,79 гривні;

 без м’яса (пісного) – 28,35 гривні;

  • дерунів із сметаною (з розрахунку 20 – 25 штук) – 27,05 гривні;
  • вареників (з розрахунку 35 – 40 штук):

 з сиром – 77,66 гривні;

 з капустою – 34,88 гривні.

15.01
15.01.2019
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у грудні 2018 року приготування популярних українських страв вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 102,56 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 25,69 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20 – 25 штук) – 25,27 гривні;

вареників (з розрахунку 35 – 40 штук):

  •  з сиром – 76,70 гривні;
  •  з капустою – 30,84 гривні.
18.12
18.12.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у листопаді 2018 року приготування популярних українських страв вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 98,62 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 22,16 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20 – 25 штук) – 23,33 гривні;

вареників (з розрахунку 35 – 40 штук):

  •  з сиром – 75,09 гривні;
  •  з капустою – 27,85 гривні.
16.11
16.11.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у жовтні 2018 року приготування популярних українських страв коштувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5 − 4 літра):

 з м’ясом – 97,55 гривні;
 без м’яса (пісного) – 21,39 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20 – 25 штук) – 22,61 гривні;

вареників (з розрахунку 35 – 40 штук):

 з сиром – 73,41 гривні;
 з капустою – 27,05 гривні.

16.10
16.10.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у вересні 2018 року приготування популярних українських страв коштувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

 з м’ясом – 95,84 гривні;

 без м’яса (пісного) – 20,24 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20 – 25 штук) – 22,28 гривні;

вареників (з розрахунку 35 – 40 штук):

 з сиром – 71,64 гривні;

 з капустою – 26,00 гривень.

18.09
18.09.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у серпні 2018 року приготування популярних українських страв коштувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 96,64 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 21,65 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20– 25 штук) – 22,28 гривні;

вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

  •  з сиром – 69,71 гривні;
  •  з капустою – 26,89 гривні.