Ви є тут

Індекс популярних українських страв

16.10
16.10.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у вересні 2018 року приготування популярних українських страв коштувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

 з м’ясом – 95,84 гривні;

 без м’яса (пісного) – 20,24 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20– 25 штук) – 22,28 гривні;

вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

 з сиром – 71,64 гривні;

 з капустою – 26,00 гривень.

18.09
18.09.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у серпні 2018 року приготування популярних українських страв коштувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 96,64 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 21,65 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20– 25 штук) – 22,28 гривні;

вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

  •  з сиром – 69,71 гривні;
  •  з капустою – 26,89 гривні.
16.08
16.08.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у липні 2018 року приготування популярних українських страв коштувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

 з м’ясом – 100,37 гривні;

 без м’яса (пісного) – 25,67 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20 – 25 штук) – 22,21 гривні;

вареників (з розрахунку 35 – 40 штук):

 з сиром – 69,34 гривні;

 з капустою – 26,17 гривні.

16.07
16.07.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у червні 2018 року приготування популярних українських страв коштувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 103,47 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 28,82 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20– 25 штук) – 23,43 гривні;

вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

  •  з сиром  – 69,91 гривні;
  •  з капустою – 30,66 гривні.
15.06
15.06.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у травні 2018 року приготування популярних українських страв коштувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 99,92 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 25,23 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20 – 25 штук) – 22,59 гривні;

вареників (з розрахунку 35 – 40 штук):

  •  з сиром – 70,98 гривні;
  •  з капустою – 31,53 гривні.
25.05
25.05.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у квітні 2018 року приготування популярних українських страв вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 99,13 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 24,31 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20–25 штук) – 23,40 гривні;

вареників (з розрахунку 35–40 штук):

  •  з сиром – 72,05 гривні;
  •  з капустою – 28,01 гривні.
17.04
17.04.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у березні 2018 року приготування популярних українських страв вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 96,28 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 22,98 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20 – 25 штук) – 23,14 гривні;

вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

  •  з сиром – 72,33 гривні;
  •  з капустою – 25,96 гривні.
16.03
16.03.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у лютому 2018 року приготування популярних українських страв вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 92,11 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 19,87 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20– 25 штук) – 22,37 гривні;

вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

  •  з сиром – 71,86 гривні;
  •  з капустою – 23,69 гривні.
15.02
15.02.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у січні 2018 року приготування популярних українських страв  вартувало:

борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

  •  з м’ясом – 89,03 гривні;
  •  без м’яса (пісного) – 18,75 гривні;

дерунів із сметаною (з розрахунку 20– 25 штук) – 21,92 гривні;

вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

  •  з сиром – 71,30 гривні;
  •  з капустою – 22,53 гривні.
05.01
05.01.2018
Автор:
Модератор

За розрахунками ЕДК, у грудні 2017 року приготування популярних українських страв вартувало:

  • борщу (каструля об’ємом 3,5−4 літра):

 з м’ясом – 86,91 гривні;

 без м’яса (пісного) – 17,52 гривні;

  • дерунів із сметаною (з розрахунку 20– 25 штук) – 20,92 гривні;
  • вареників (з розрахунку 35– 40 штук):

 з сиром – 76,07 гривні;

 з капустою – 21,56 гривні.