Ви є тут

продовольство

16.09
16.09.2019
Автор:
Модератор

Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.09.2019.

13.09
13.09.2019
Автор:
Модератор

У серпні 2019 року вчергове зафіксовано подорожчання більшості соціально значущих продуктів харчування.

Згідно із даними моніторингу, із переліку, що включає 23 види соціально важливих продукти харчування, у останньому місяці цьогорічного літа споживчі ціни:

зросли − на 13 позицій;
низилися − на 10 позицій.

11.09
11.09.2019
Автор:
Модератор

Економічний дискусійний клуб вважає, що нашим читачам буде цікаво знати та порівняти, актуальні показники продовольчої інфляції в Україні та країнах Європи.

09.09
09.09.2019
Автор:
Модератор

ЕДК, взявши до уваги оперативну інформацію про обсяги збирання врожаю ранніх зернових культур та, ураховувавши сприятливі погодні умови, які склалися наприкінці літа для вирощування кукурудзи, покращив оцінку валового збору зернових культур у 2019/2020 МР на 1 млн. тонн − до 73 млн. тонн, що на 4% більше порівняно з минулим сезоном. У розрізі основних зернових культур оцінка цьогорічного врожаю виглядає так: пшениця – 28,0 млн. тонн (24,6 млн. тонн у сезоні 2018/2019), ячмінь – 8,9 млн. тонн (7,3 млн. тонн), кукурудза – 34,0 млн. тонн (35,8 млн. тонн).

16.08
16.08.2019
Автор:
Модератор

Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.08.2019.

14.08
14.08.2019
Автор:
Модератор

У липні 2019 року зафіксовано подорожчання більшості соціально значущих продуктів харчування, що зазвичай, не є властивим для середини літа.

12.08
12.08.2019
Автор:
Модератор

Поточний 2019/2020 маркетинговий рік має достатньо підстав запам’ятатися черговими рекордами на зерновому ринку.

05.08
05.08.2019
Автор:
Модератор

Економічний дискусійний клуб пропонує чергову публікацію щодо оцінки рівня продовольчої безпеки України у 2018 році[1].

17.07
17.07.2019
Автор:
Модератор

Економічний дискусійний клуб оприлюднює уточнені баланси попиту і пропозиції основних видів продовольчих ресурсів станом на 01.07.2019.

13.07
13.07.2019
Автор:
Модератор

У червні 2019 року, під впливом дії сезонного фактору, зафіксовано подешевшання більшості соціально значущих продуктів харчування.

Згідно із даними моніторингу, із переліку, що включає 23 види соціально важливих продуктів харчування у першому місяці літа цього року споживчі ціни:

знизилися − на 12 позицій;

зросли − на 11 позицій.