Ви є тут

риба та рибопродукти

07.02
07.02.2018
Автор:
Модератор

За оцінками Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) середньорічний показник світового споживання риби і рибопродуктів у 2017 році становитиме 20,3 кг на особу на рік, з яких 9,2 кг забезпечувалося за рахунок традиційного  промислового рибальства, а 11,1 кг — за рахунок розвитку аквакультури.

За розрахунками ЕДК, які ґрунтуються на аналізі попередніх звітних статистичних показників, у 2017 році в Україні споживання риби і рибопродуктів є майже вдвічі меншим, ніж середньосвітове і становить 10,7 кг на особу на рік, проте на 11% вище, ніж позаторік

24.07
24.07.2017
Автор:
Модератор

Певне покращення ситуації із споживанням риби та рибопродуктів українцями, після його абсолютно рекордного падіння у 2015 році, у І півріччі поточного року змінилося на протилежну тенденцію.

28.02
28.02.2017
Автор:
Модератор

За оцінками Економічного дискусійного клубу, у 2016 році в Україні споживання риби і рибопродуктів було вдвічі меншим, ніж середньосвітове і становило 10,1 кг на особу на рік.